söndag, december 05, 2010

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek mellan två människor är enkel att beskriva:
Det är när två olika människor kan vara tillsammans, leva ett liv tillsammans och fungera tillsammans men fortfarande vara två enskilda individer. När man kan uppfylla sina egna drömmar samtidigt som man kan uppfylla drömmar man delar. När man klarar att klä en julgran utan att börja bråka om pyntningen, när man lär sig acceptera varandras fel och brister och när allt bara känns rätt.

Om man inte räknar med kärleken mellan två människor så är kärlek så olika från individ till individ.
Mitt livs kärlek än så länge är musiken.

Det tror jag att alla som läser min blogg vet om.
Jag flänger runt på konserter och lägger upp musik länkar titt som tätt. Jag beskriver mitt liv med låtar och musik kan förändra hela mitt humör. Musiken kommer helt enkelt alltid finnas där.

Inga kommentarer: