tisdag, december 07, 2010

Dag 07 – Mina bästa vänner


Jag har flertal nära vänner.
Men det finns två st som som gjort mycket för mig. Funnits där genom allt, som aldrig dömt mig för saker jag gjort, som alltid vart rättvis mot mig och som frågar hur min dag är även om dem är så stressade att dem inte har tid att själva känna efter hur dem mår. Ni står där vilka val jag än gör och är rakt igenom ärliga.

Beatrix: ♥
Du är yngre än mig och jag trodde aldrig jag skulle bli vän med någon som var yngre än mig, då jag alltid haft bästa vänner som varit äldre än mig. Jag tycker om att lära mig från mina vänner, få var den som frågar om råd, den med minst "ansvar". Men sen klickade vi och plötsligt var jag den med mest ansvar, den som kunde det mesta och den som fick stå med råd. Det har varit en förändring för mig, och än idag har jag svårt att förklara hur mycket jag bryr mig om dig, och varför jag beter mig som jag gör ang. vissa saker. Men en sak är säker, jag älskar dig som min egen lillasyster!

Jerry:
Du är den jag ringer först när saker händer. För du förstår min lycka. Och det är för att du förstår när jag inte mår bra. Du förstår alla delar av mig och det är säkerhet i min värld. Jag flyr till dig när jag vill komma bort ett tag och det är alltid lycka hos dig. Underbar plats med underbara människor. Vi gör saker tillsammans. Det bästa du fått mig att göra är paintballen. Något jag aldrig trodde jag skulle våga prova på, men jag gjorde det med er och började sedan älska det. Tyvärr har jag inte chans att göra det så ofta, men det är skoj! Du är min bästa vän och skulle inte klara mig utan dig!

Jag älskar er! 

1 kommentar:

bea sa...

älskar dig med <3