fredag, december 10, 2010

Dag 10 – Min första bästa vän


Jag hade en bästa vän från den dagen jag föddes.
Min mamma och Elins mamma har varit vänner ända sen dem gick i skolan, och höll sedan kontakten i massa år. 1990 upptäckte dem båda att dem var gravida och i januari/mars 1991 så fick dem vars en dotter. Idag, 20 år senare nästan så är jag och Elin fortfarande bästa vänner och har varit det sen dagen jag föddes eftersom jag är den yngsta av oss. Jag älskar den här tjejen till månen och tillbaka och det kommer aldrig förändras. Hon finns där oavsett och hon är en otrolig trygghet i mitt liv.

Jenny träffade jag några år senare.
Jag var 3 år när en tjej som var tre år äldre flyttade in i huset. Det tog inte lång tid innan vi blev bra vänner och plötsligt hade jag hittat tjejen som visade sig vara den jag skulle umgås med varje dag i närmare 10 år. Vi har haft våra bråk, tider ifrån varandra och våra olikheter. Men någonstans hittar vi alltid tillbaka. Detta är en människa jag behöver i mitt liv, men jag tror inte riktigt hon förstår det alltid.

Inga kommentarer: