söndag, december 12, 2010

Dag 12 – I min handväska


Handväska är inget jag använder så mycket numera.
I alla fall inte på senaste tiden, har ofta saker i jackor eller fickor, men nu när jag tänkte efter kanske man ska börja använda det igen. Vi får helt enkelt se vad som händer angående det. Här kommer i alla fall vad som uppenbarar sig i min väska när jag väl använder den!


1. Själva handväskan:
Min Ed Hardy väska som mamma och pappa köpte med hem ifrån Shanghai. Jag föll för den vid första ögonkastet och ja, sa jag att jag älskar den?

2. Min iPhone
Mitt liv, mitt minne, min kontakt med världen. Innan denna hade jag en Nokia N97a, som även den var en grym telefon med mycket grejer i. Men iPonen, ja; jag var emot den innan men sen fick jag en i handen och - kärlek!

3. iPod:
Sandra utan musik? Never ever ever! Denna lilla underbara maskin är med mig överallt. Promenader, gymmet, innan jag somnar, resor. Överallt där det är möjligt att ha musik.

4. Körkort
Min nya älskling. Körkortet som jag kämpade för. Blod, svett och tårar men plötsligt kom lyckan. Den enorma lyckan att ha lyckats med det. Att ha kortet i handen. Ibland tittar jag bara för att titta.

5. Bankkort
Bankkortet är alltid bra att ha med ute för att kunna ta ut pengar ifall man skulle behöva. Det blir en trygghet utan att man tänker på det.

6. Hårspray
Alla människor vet att mitt hår är viktigt. Viktiga grejer lägger man tid på. Och hårspray. I mängder.

7. Kam
Som sagt. Viktiga grejer kräver även uppmärksamhet, man tupperar det! Det är ett under att mitt hår inte är mer slitet än det faktiskt är!

8. Lösa pengar
Lösa pengar är bra att ha och jag försöker alltid ha det. Man slipper ta ut pengar varje gång man behöver något.

9. Parfym
Den doftar underbart! Vad mer ska man säga?

10. Övriga kort
Sj-kort, Hemmakväll-kort och busskort. Kort jag inte använder ofta men dem är ändå bra att ha. Busskortet är väl det jag använder mest.

11. Almenacka
Senaste tiden (sen skolan sluta) har jag inte använt almenackan så mycket men borde kanske börja göra det. Har många grejer som jag behöver komma ihåg i mobilen numera.

12. Spegel
Det skadar aldrig att ha med, you never know.

13. Solglasögon
Solglasögon är en åretrunt grej. Jag har blivit mer ljuskänslig och ibland behöver man helt enkelt solisarna. Speciellt nu när jag ska börja köra bil mer, solen kan vara besvärlig ibland!

14. Övriga smågrejer.
Detta finns inte med på bild, men det finns ju massa småsaker som man har med. Nycklar, nagelfil, läppbalsam, noppare o.s.v.

Inga kommentarer: