onsdag, december 15, 2010

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har nog massvis med drömmar.
Dock har jag ingen lust att skriva om alla, men jag tänkte dra ner mina drömmar i stora lag.

Min dröm är att jobba inom vården.
Med barn och ungdomar som har det svårt, eller barn/ungdomar som haft det svårt och behöver komma på rätt väg igen. Ifall jag får välja vad som helst att göra så hade jag startat upp ett hem för sådana här ungdomar, helst någonstans i Småland. Där är så vackert och lugnt och jag tror en lugn miljö har samma effekt på människor. Vill ha versamheten i ett stort mysigt hus, gärna nära en sjö och en liten by.

I övrigt vill jag även bo i Småland.
I ett hus, ett sånt där mysigt och rött hus som man bara hittar i Småland. Vill ha en Golden Retriever och lite katter. En underbar familj, en man som känner och förstår mig. Vill ha en son, Zacharias och en dotter Alizia. Yes, namnen är redan satta. Det finns mycket mer i mina drömmar, men jag orkar tyvärr inte skriva allt. Finns massvis med saker jag vill göra innan jag startar organisationen och innan jag skaffar en så pass seriös familj. Bland annat åka Sverige runt i bil och tågluffa genom Europa.

Finns småsaker jag vill göra med. Listan kommer här:
  • Se solen gå upp över Grand Canyon.
  • Ta en karta över världen, blunda och peka på ett ställe och åka på semester dit.
  • Flyga första klass.
  • Dansa i en fontän.
  • Kyssa en kändis!
  • Lura mig själv in på en VIP-fest med orden "Vet du inte vem jag är!?"
  • Följa ett VM - på plats!

Inga kommentarer: