lördag, december 18, 2010

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Alla mina födelsedagar har varit underbara.
Varje födelsedag på sitt sätt så därför är det omöjligt för mig att peka ut en speciell. Jag har alltid underbara människor runt mig på mina födelsedagar vilket gör dem helt underbara, allihopa.

Men måste jag välja en som jag minns bra är det min artonårsdag.
Jag hade bara en mysig hemmakväll, hemmagjorda prinsesstårtor som jag gjort med Sarah och sen kom mina närmsta hit och hade en underbar kväll. Jag hade även en liten tjejkväll häromkring med grymma brudar och det blev även en "äta-ute-på-restaurang" kväll med Sarah.

Alla minns den dagen för det är dagen man blir myndig.
Man längtar efter det. Man kan sätta sig på en pub och dricka, man kan ta körkort, man kan flytta hemifrån .. Man kan göra massa saker. Och jag tror att det är lockande saker, det var det för mig. Man jag bor fortfarande hemma och dricker inte ofta, trots att jag kan. Jag har nyligen tagit körkort och jag är nästan 20. Saker kommer när man är mogen så egentligen förstår jag inte dealen med att fylla 18. Jag längtar mer tills min 20års dag. Tre månader och 8 dagar kvar!

Inga kommentarer: