måndag, december 20, 2010

Dag 20 – Min största kärlek


När jag minst anade det dök den här snubben upp.
Jerry Olsson. Killen som visade sig bli min största kärlek. Killen som visade sig bevisa för mig att bra killar fanns. Killen som visade sig förstå mig och som alltid fanns där. Det tog inte lång tid innan han fick mig på fall med sin charm, sin smålänska och sin knäppa humor som passa mig perfekt.

14februari09 åkte han 15mil för mig.
Samma dag blev vårt datum. Jag hade släppt in den här killen så långt i mitt liv att vi klickade från första början. Det höll i 6månader, men det var dem bästa 6månaderna i mitt liv. Vi gjorde så mycket tillsammans och jag fick massa fina minnen. När det tog slut var jag förkrossad, fast Jerry fanns där. Vi pratade massvis med timmar den tiden. Bara för förhållandet tog slut så försvann inte min bästa vän, han fanns kvar.

I april iår träffades vi igen.
Efter drygt 8 månader utan att ha träffats alls, men vi träffades och det var ingen stel stämning, inget konstigt. Jag fick träffa min bästa vän igen. Det finns människor som inte förstår hur jag klarar att träffa honom igen, hur jag kunnat förlåta honom o.s.v. Folk som frågar om det inte är svårt. Och jo, det var svårt, men det lilla motståndet är inget jämfört med allt bra som kommit med det. Alla skratt och bra stunder.

Jerry är inte bara min största kärlek, han är min bästa vän också.
Det är många som inte har den där underbara vännen som jag hittat i Jerry. Därför är det så otroligt lätt att hitta tillbaka och vara precis som förr.

Inga kommentarer: