onsdag, januari 06, 2010

6 januari

Gick en liten promenad med Bea ikväll.
Lugnet, triangeln, ner vid monbijouskolan, folketspark och sen hem igen. Åt fruktsallat och sjöng Singstar. Innan dess tittade jag mest på Sex and the City, städade undan lite, vill bara ha hit containern så jag kan slänga massa grejer.

Imorgon funderar jag på att träna och sen städa undan lite mer, jag städar lite i taget istället för allt på en gång. Senare på dagen ska jag träffa Thess, vet dessvärre inte vad vi ska göra.

Nu ska jag lägga mig, ska börja komma in i rätt rytm till skolan, påtal om skola, jag hittade vårt schema igår. Det hade visst kommit upp på hemsidan och jag gjorde om det;


Jag är ganska nöjd med det. Jag vet inte hur det kommer bli med arbetspassen (mörkröda) men jag antar att det kommer vara tvunget att gå på dem. Lite sur tisdag, en lektion sen flera timmar till idrotten borta i Kirseberg. Aja, vad ska man göra. Nöjd i helhet och det krockar inte med mitt övningskörningsschema.

makeover

Jag håller på att hitta bilder för jag ska göra om i mitt rum.
Jag har ju 5garderober i mitt rum, inbyggda då, som är ganska tråkiga och vita. Så sen något år tillbaka så har jag haft bilder på dem. Nu är det dag att bytas ut känns det som, och Fuji har 100 bilder gratis så nu kör vi. Woho, bilder lär väl komma när det är klart.

Jag hade även tänkt byta ut mina Mff tavlor i rummet. Jag tänker sätta in masvis med mindre bilder på minnen och liknande istället. Det kommer bli niiiiiiice.

hiss & diss

.

Får bli en delad förstaplats.
1a. Beatrix & Jenny
: Ni har lyft allt. Jag älskar er. Vad mer ska jag säga? Ni finns där, lyssnar, skrattar med mig, dömer ingenting och är helt otroligt underbara. Ger mig allt som behövs och vet exakt vad ni ska säga alltid.
1b. Kasper: Det känns bra och enkelt med dig. Trivs tillsammans med dig väldigt mycket och du är kind of amazing. Och du hamnade inte här bara för du klagade över att du inte hamnade någonstans under "årets .." kategorierna - utan för jag vill det!
2. Ke$has album: Helt underbart hela albumet. Men favoriterna är; Tik tok, Blind, Hungover & Dancing with tears in my eyes. Grymma allihopa.
3. Sex and the City: Denna underbara box som hållt mig sällskap när alla mina vänner var bortresta under julen och mellandagarna. Lovelovelove.


1. Snö .. igen: Jag drar snart igång med körlektioner och jag vill inte köra när det är snö. Jag blir stirrig och tappar koncentration när jag är rädd för att köra för fort och dylikt. Fy på snön!
2. Dygnet räcker inte till: Jag vill ha 48timmar per dygn. Det känns som det behövs. Mer sömn och mer vaken tid. Me like it. Men det är ganska svårt att fixa det, hela världen lär ju behöva vara med på det.
3. Lovet är snart slut: Jag har haft ett bra lov, skönt lov, med mycket vila men även en hel del underbar tid med underbart folk. Den tiden blir svårare att fixa nu när skolan drar igång för nu handlar det bara om att kunna träffa vissa på bara helger och det är inte alltid att det går. Så, ja, men det ska ändå bli skönt att komma igång med sista terminen i skolan.

extreme movie?

Jag verkar ha fått tillbaka min lust att blogga.
Det känns grejt faktiskt. Och massa bra musik har man fått på halsen också; Ke$has album Animal t.ex - helt underbart! Sitter och knarkar det just nu men skulle behöva sova.

Dagen slutade bra, Jenny kom hit runt 5tiden så satt vi här hemma och typ, gjorde inget. Pratade och tittade på TV. Fjollade allmänt som bara vi två kan. Sen gav vi oss iväg, hyrde film och tog oss fram till Kroksbäck. Satt med Mathilda och kollade på Vänner tills killarna kom och sen blev det film, Extreme Movie. Sjuk film - mjovisst. Sen låg jag och Kasper och pratade ett tag, myys!

Kom hem för ett tag sen och det blir sängen strax, hade tänkt lägga upp en Hiss & Diss lista först.