söndag, januari 10, 2010

10 januari

Vaknade runt elva tiden idag.
Gick dock inte upp ur sängen förren runt tolvtiden, och har sen dess ätit frukost och bara fjollat runt på nätet och pratat med folk över msn och telefon. Linus är påväg hit nu för att sitta och babbla ett tag och sen efter det ska jag bara göra mig iordning och sen möte Kasper i Pildammarna för att gå en runda, sen blir det fotbollskväll hemma hos honom, först Real - Mallorca och efter den Tenerife - Barcelona. Sen är det raka vägen hem och lägga sig inför skoldagen imorgon.


/ Statistiken om mental hälsa säger att en person av tio lider av någon sorts mental sjukdom. Tänk då på nio av dina vänner. Om de är helt okej, så kan det vara du!

grattis på 18års dagen kusin

Var och firade min kusins 18års dag idag.
Eller ja, det blir nog min nästkusin, det är min kusin Ninas dotter - Emelie. Jag har inte haft så nära kontakt med min släkt på pappas sida förr, pågrund av viss anledning. Men när kontakten skärdes av skärdes även en skara med helt underbara människor ut ur mitt liv. I höstas fick jag kontakt med dem igen och jag är väldigt glad för det.

Jag har en hel drös med kusiner och har änsålänge bara kontakt med en liten del uttav dem. Och den bekantskapen ska det byggas på, för det är underbara människor. Olsson människor vet ni, hahah. Nu är klockan för mycket egentligen, jag behöver vända tillbaka mitt dygn. Känns inte som jag lyckas.

Imorgon så blir det lite träning och sen ödsla en timmes tid på min vän Linus som är i Malmö en stund. Och efter det blir det förmodligen fotbollskväll hos Kasper. Får se vad som händer, men så ser planerna ut. Nu står det bara "sova" på mitt schema. Godnatt!