måndag, januari 11, 2010

the mixed tape

Låtar som ..

.. har gjort mig glad: Spela vad som helst med Bon Jovi, Michael Jackson, Elvis Presley samt artister från mitt 90tal - Britney Spears, Aguilera, Millian, Westlife, Bsb, Usher .. Ni hajar?
.. har gjort mig ledsen: Av någon anledning har jag alltid haft lätt att gråta till Chris Brown ft Jordin Sparks - No Air. Alltid, fattar inte varför.
.. jag vill dansa till: Hahah, finns inget som Flo Rida - Low.
.. jag vill dansa ännu mer till: Joe Dolan - Such a good looking woman.
.. lugnar ner mig: Allt med Takida. Roberts röst hade kunnat lugna vem som helt. I love! Speciellt Burning Inside. Fastnat helt för den nu senaste tiden. Och det finns ingenting som att somna till Curly Sue. Och när vi ändå är inne på att somna till musik så Edwards Lullaby - hur skön som helt att nanna till.
.. jag lyssnar på för att bli pepp: Allt med underbar rytm i, Lily Allen's Knock'em Out & Not Fair är två låtar som beskriver exakt vad jag älskar för musik för att bli pepp.
.. påminner om kärlek: Celine Dion - My heart will go on, Aerosmith - I don't want to miss a thing, Metallica - Nothing else matters.
.. påminner om gamla tider: Vad som helst med Westlife.
.. påminner om ångest: Jag vet inte om jag verkligen ska börja på den listan hahah..
.. jag lyssnar väldigt mycket på just nu: Massa nya album, eller ja, album från 09. Kelly Clarksons "All I ever wanted", Jordin Sparks "Battlefield", Keshas "Animal", Chris Browns "Graffiti" och Bon Jovis "The Circle"
.. är väldigt, väldigt bra: Allt med Kelly Clarkson. Varje låt har en betydelse för mig och jag totalt älskar henne!
.. lyssnas på i ilska: Daughtry - What I meant to say, Simple Plan - Thank you, Massvis med Linkin Park låtar.
.. jag lyssnar på när jag är kreativ: Beror helt och hållet på vad för sorts kreativitet jag sysslar med. Om jag bara flummar i Photoshop så är det oftast massa uppåt musik som får en på bra humör och som får en att sitta och hoppa typ. Ifall jag skriver är det oftast lite depp musik eller typ, kaxig punk/pop/rock. Det beror alltid på hur jag känner och vad jag gör.
.. jag lyssnar på när jag tränar: Allt med rytm i, har en egen spellista i mobilen; allt från P!nk - Bad Influece till Missy Elliots Shake your Pom-Pom.
.. påminner om sommardagar: Cidinho&Doca - Rap Das Armas & Rednex - Cotton Eye Joe. Finns massvis med andra, men dessa är sommaren 09. Love on it!

kategori

Nytt och nytt, ett nytt försök till en "tränings kategori".
Var på Friskis idag, 18.00 - 20.30. Gymmade först typ, 40 minuter och sen kom Bea så hade vi Yoga. Hur nice som helst, skulle gärna gjort det oftare men finns massvis med saker jag vill testa.

- Jympa
- Aerobic
- Spinning
- Vattenjympa
- Ki box


Finns massvis och olika nivåer och jag vill testa massa och sen finns ju gym mellan också. Ska bli sjukt kul. Yeey, är super speedad typ hahah.

11 januari

.
Jag har ju totalglömt att meddela en sak!
Jag och Bea ska ju se Kelly Clarkson på Vega i Danmark den 7mars. Jag längtar som en galning efter att få se denna uberdunderbara kvinna för 3e gången i mitt liv. Lovelovelove.

Nu blir det TekniskPsykologi, sen blir det hem och ta det lugnt en stund och ikväll blir det gymmande & yoga. Kärlek på det också.

fennecfox

.

Mamma & pappa,
om vi flyttar till huset vill jag ha en sån här
.
En katt? En hund? Nej, det är faktiskt världens minsta räv. Väger bara 1-2 kg och jag är helt förälskad i denna lilla filuren. I want it - badly! Hihih. Fast jag måste nog medge att jag hellre har två goldisar, riktiga hundar liksom.

oh me oh my, you make me sigh

För någon vecka sen spelade pappa en låt för mig.
En låt som han sa fick honom att tänka på mamma. Sådant tycker jag är väldigt gulligt, och jag fastnade även väldigt mycket för låten. Joe Dolan - Such a good looking woman.

/ when people stop and people stare
you know it fills my heart with pride