fredag, januari 15, 2010

this is how it goes down

Vi läste högt på engelskanm typ så out of nowhere.
Det var hela lektionen, sen var den slut. Onödig om man frågar mig, men hey - alla lärare har väl sina metoder. Anyhow, direkt efter skolan kom Kasper och hämtade mig och vi stack till friskis och tränade typ 2 timmar, och nu sitter jag här, nytränat, nyäten och nyduschad.

I bilen påväg hem insåg jag att det var fredag.
Hahah, så jag har ingen aning om vad som händer i helgen, jag var helt övertygad att det var torsdag. Skumt det kan bli. Vet inte vad som händer ikväll, sjukt sugen på att se filmen Fighting som jag fortfarande inte lyckats komma igång att se på. Men blir väl att underhålla Nennibenni eftersom Emil ska jobba natt så hon blir ensam kring 8 tror jag.

/ You treat me just like another stranger,
well, it's nice to meet you sir
I guess I'll go.

skuuula

Sitter i skolan och väntar in min engelska.
Har fixat lite saker som jag legat efter med. Bara lite kvar sen är det dags att skicka in dem. Nice. Engelska kvar sen ska jag hem och ringa runt till uteställen inför Studenten. Det ska ju hyras lokaler för att fira studenten på kvällen.

På tal om student, jag är äckligt peppad inför det.
Har redan börjat tänka på vilka man ska bjuda och liknande. Ska faktiskt bli riktigt kul med studenten. Frågan är bara vad som händer sen, vill inte plugga direkt, utan vill jobba ett år - för det krävs för många linjer att man ska ha ett års arbetserfarenhet för att kunna söka till linjen. Så det är ju helt perfekt. Like it!

ollusion

Internet är tillbaka & även Spotify alltså.
Och vad hittar jag på startsidan om inte Omarions nya album. Dagen börjar bra, sovmorgon och ett bra album. Ska göra mig iordning nu, vet inte om jag orkar sminka mig eller inte, men hur som helst så sitter jag liksom fortfarande i pyjamas.Ikväll blir det träning.
Nu blir det iallafall skola!