lördag, januari 16, 2010

happyface

Jag blir så glad när jag hittar mig själv i bloggar.
Speciellt när människor skriver fina saker som gör mig ännu mer glad än jag bara blir från början. Som t.ex när jag hittade det här inlägget som min vän Herkules skrivit. Och sen nyss sa Jenny att jag skulle läsa det här inlägget. Och jag blir lycklig, massa massa massa lycklig och vill bara krama henne väldigt hårt! I love you babe.

those nights kept me alive

-


"Stay up late and we'd talk all night,
in a dark room lit by the TV light.
Through all the hard times in my life,
those nights kept me alive"

-

16 januari

Och så var lördagen snart slut känns det som haha.
Vaknade runt elva imorse och sen käka jag och mamma och så och runt halv två drog jag bort till Friskis och tränade med Bea. Hemma och allt runt fyra och tog ett bad. Sen har jag suttit i telefon med alla möjliga människor samt har jag planerat kvällen.

Kvällen består av att göra sig lite iordning så man kan visa sig bland folk och sen runt halv åtta kommer Bea och åtta kommer Linus och Fredrik och ska spela biljard med oss. Och runt tiotiden drar jag och Bea oss upp för att glo på Barcelona - Sevilla matchen. Om någon vill och kan så uppdatera gärna mig om Ath Bilbao - Real Madrid - helst ifall Madrid ligger under ha ha ha.

Efter matchen så blir det väl ligga och babbla en jävla tid innan vi somnar och sen imorgon så är det äta middag hos mormor och ta det allmänt lugnt inför kommande veckan med mer träning och körning hit och dit.