söndag, januari 17, 2010

17 januari

Ja, dagen börjar gå mot sitt slut.
Vaknade runt tolv idag och det var frukost. Sen satt jag och Bea bara och segade, chill sådär. Och vid tre drog vi oss bort mot mormor och morfar där vi hade släktmiddag. Snackade en massa och sådant, allmänt mysig dag och en härlig söndag.

Kom hem runt sju och sen har jag legat i ett bad, fixat till naglarna och lite sådär. Och sen nu kollar jag på någon film på 3an. Ska spela lite Football Manager samtidigt och sen sova hade jag tänkt. Tandläkaren imorgon och sen är det skola och träning.

hiss & diss

-

1. Jennys skratt: Jag total älskar Jennys skratt. Finns nog inget ställe jag kan visa det på men ska försöka spela in det någon gång när hon skrattar som mest. Och denna veckan när hon varit sjuk har det låtit ännu roligare hahah.
2. Friskis & Svettis: Efter att ha satt igång träning på riktigt i veckan så måste jag hissa Friskis och Svettis, speciellt det på Heleneholm. Där är hur nice som helst att träna, man vill bara tillbaka and i love it!
3. Mina vänner: Jag tänker hissa alla mina vänner, nära som långt borta, ni är underbara allihop! Och ni betyder väldigt mycket för mig!


1. Kylan på mitt rum: Det är för kallt på mitt rum, jag är inte helt nöjd med de, känns lite onödigt sådär liksom. Men stora mysiga tröjor är helt enkelt lösningen på det.
2. Inget internet i veckan: Internet låg nere här hemma under några dagar, var ganska segt, men tänka sig - jag överlevde!
3. Vill ha 2½ men boxarna: Hittar dock ingenstans att fixa dem på, så hur löser jag detta problem mina vänner?

först videoblogg ävorJa, videon säger väl allt.
Vi är inte helt normala men det har ingen någonsin påstått heller. Förhoppningsvis blir nästa knäppa videoblogg tillsammans med både Bea och Jenny - kanske Thess också eftersom det blir under en filmkväll.


Men som sagt, VI VILLE BARA SÄGA GODNATT!