måndag, januari 18, 2010

nine o'clock

Godnatt!
Det blir sängen nu, träna kl9 imorgon med Kasper. Supaahnice. Sen är det skola, dagen blir helt vänd för mig, men det överlever vi, hahah! Vet inte vad mer morgondagen bjuder på, förhoppningsvis något roligt. Annars vill jag inte vara med! Då lägger jag mig och sover till onsdag och min körlektion!

par träning?

Hahahaha!
Jag och Yohanna pratar om att gymma tillsammans med pojkvän, och hon är klockren. Jag tyckte detta lät så sött, för fast jag aldrig träffat henne så kan jag se det framför mig hahaha.

Yohanna: Men han är ju värsta cpduktig, kommer jag där ba "HUR SPRINGER MAN??" och så ramlar jag eller nåt HAHA
Sandra: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

18 januari

Började dagen med ett tandläkarbesök.
Inga hål och allt var jätte bra. Sen gick jag bort om apoteket och hämtade ut 6 till kartor minipiller och fixade lunch och sen gick jag hemåt. Vid ett tiden var det två lektioner - engelska och tekniskpsykologi. Hem om ett tag, käka kolla tv och lite sådant och sedan var det bort till Heleneholm och prata med lite fotbollsföräldrar och seeeen bar jag mig av till Friskis, runt fem tiden.

Tränade drygt 2 timmar och sen yoga efter det. Niiiiice tycker jag. Tränade själv i drygt en timme och sen kom Bea, kort därefter hittade jag Kasper och Mattis på gymmet, trodde att de redan tränat men nope. Anyhow, nu blir det dusch och sen förhoppningsvis 2 ½ men. Hoppashoppas!