söndag, januari 31, 2010

hiss & diss

.
1. Lugn helg: Det har varit otroligt skönt med en helg att bara slappa på, först myskväll med mamma och pappa i fredags, träffa Jenny igår och såg även fotboll på kvällen, och idag inte gjort ett piss.
2. Körskolan: Det är riktigt skönt att ha kommit igång med körningen nu, dock synd med så mycket snö och liknande på vägarna. Men det är skönt att få köra!
3. Omgivningen: Allting känns bra runt mig nu, inga tjaffs eller misstankar någonstans. Det känns väldigt skönt måste jag säga. I love you all!


1. Vädert & kylan: Det har varit kallt länge, det är kallt just nu och det kommer hålla i sig ett bra tag till. Jag vill inte mer, jag vill ha vår!
2. Dagen: Det har känts som att något ska gå fel eller liknande hela dagen, jag har haft en dålig känsla, har den fortfarande - får hoppas jag bara inbillar mig eller något. Allt annat känns så bra runt mig nu!
3. Häftmassa: Jag berättade som sagt om min lilla incident med planscherna här om mogrgonen. Det är häftmassans fel, så därför ska jag i veckan iväg och köpa riktiga ramar hade jag tänk, ska göra om på väggarna i rummet.

playtime

Igårkväll spelade jag och min bror Micro Machines - as always, men mitt Playstation hängde sig, och hela konsollen ballade ur totalt. Så hur som heeelst, bilden fastnade men man hörde massa ljud - som tillhör spelet. Jag och Micke satt och kollade på skärmen och lyssna på ljuden ett tag innan jag började filma, men såhär höll det på;
.


.

jag går i ide!

Jag vill inte ha mer snö nu!

För att göra det hela enklare så gick jag ut i köket för en stund sen, skulle hämta frukost.
Sandra: Har det snöat ännu mer?!
Mamma: Ja.
Sandra: *Suckar* Jag går och lägger mig igen ..
Mamma: *Skrattar*

Jag skämtade inte!
Jag lägger mig och sover tills snön är borta snart, är trött på det. Och till råga på allt läser jag det här på sydsvenskan.se. Skit snö och skit kyla!