lördag, februari 13, 2010

do me a favor

Rösta på artiser till mig!
Snälla snälla snälla snälla snälla!

Skillet, Simple Plan, Paramore, Papa Roach, 30 seconds to mars, Good Charlotte, Fall out boy, Green Day, All time low, Avril Lavigne, Kill Hannah, MillenColin, Avenged sevenfold, Linkin Park..

Bara några exampel!

hundporr & therése lagrelius

Thess: Du, du kan inte gissa vad jag köpt för film!
Sandra: Porrfilm?
Thess: Jaaa, en hundfilm!

Hon trodde jag sa "hundfilm" och blev heeelt entusiastisk och levde sig in i detta väldigt lycklig. Hundgalen människa. Min egen solståle.

ett ord, sex bokstäver, fyra konsonanter, två vokaler; ångest

Jag är så kluven så det inte är sant.
Det händer tusen grejer i sommar som jag vill på. Men då är frågan, har jag pengar till det? Kommer jag ha tid till det? Kommer det finnas folk som har pengar och tid till att följa med?

Den första frågan löser vi i slutet av mars.
Kommer jag ha ett jobb i sommar eller inte? Ett jobb som jag totalälskar. Kollo, underbara Barnens By, mitt andra hem sen jag var 10 år gammal. Det enda jobbet jag känner att jag vill lägga en hel sommar på. Bokstavlig talat, allt annat känns så .. Malmö?

Hur som helst, får jag jobbet så kommer jag vilja dela mig på.
Jag kommer bokstavligt dela mig på mitteln. Det finns en hel del grejer som jag känner att jag bara vill göra i sommar. Just nu finns det 3 saker som jag vill iväg på; varav en som jag ska till oavsett vad:

Veronica och Rikards bröllop 24 juli utanför Vimmerby.
Jenny ska vara brudtärna och jag bara måste vara med. Har varit på ett bröllop i hela mitt liv, och det minns jag inte ens. Jag var tre månader och döptes - och mina föräldrar tog tillfället i akt att gifta sig samma dag utan att någon visste det. Längtar väldigt mycket efter denna dag, och hoppas även på körkort så jag kan köra upp där själv!

De två andra sakerna som jag vill iväg på är en festival och en konsert.
Festivalen är Pier Pressure i Göteborg den 20juni där bokade band änsålänge är; Dead by April, Takida, The Sounds, Neverstore & Him. Alla fem är band som mitt hjärta slår hårt för. Och i röstninglistan på vilka band de tänker ta dit finns helt underbara band. T.ex; Paramore, My Chemical Romance, 30 seconds to mars, Green Day, Papa Roach, Simple Plan, Kill Hannah, Millencolin med flera. Gå in och rösta vet jag.

Konserten är Pink med Takida som förband på Ullevi i Göteborg 23juli. Denna konsert kan jag nästan räkna bort direkt då jag måste vara i Vimmerby dagen efter. Så ifall där inte går något nattåg eller liknande som passar med tider och så så är jag kanske screwd. Men kan nästan utesluta det direkt. Dock är det oslagbar kombination.

Sen har vi ju något jag går och väntar på.
Vilka artister kommer till Hultsfred och Tivolirock i sommar? Hultsfred har redan presenterat några och jag känner mig inte super sugen att slänga ut pengar och se halvbra band så tror inte det blir Hultan iår heller. Tivolirock har inte presenterat några och jag går och super väntar för förra året var det väldigt bra artister där och jag hade en underbar dag där.

nattknarkare

Godmorgon eller godmiddag eller whatever.
Har varit vaken 4 timmar men ja. Ska strax träna hade jag tänkt sen får man se vad dagen bjuder på.

Anledningen till att jag drog upp bloggen nu var att det hände världens grej inatt. Jag kom hem från Pandora och min lilla biovistelse, och efter en stund gick jag och la mig. Somnade fort och hur skönt som helst. Men bara en timme senare vaknade jag av en dröm.
Drömde att jag hade sådan känsla att jag var gravid, så jag köpte ett gravtest och tog det. Testet visade positivt och precis när jag ser att det är positivt så vaknar jag, sätter mig upp fort som fan i sängen och får sådan "aha-upplevelse". Jag hade glömt ta min minipilla innan jag somna! Så det var bara att traska upp ut sängen och ta en tablett.

Jag undrar om jag vaknde för jag på något sätt visste att jag inte tagit den, eller om det var av ren slump. Jag tror dock på att det undermedvetna existerar så jag är tacksam för att vakna mitt i natten av att jag har glömt en sådan sak - för det är faktiskt viktigt.