söndag, mars 28, 2010

söndagskoma

Poh, kom hem runt 5 inatt efter en helt underbar natt.
Jag och tjejerna stack till Crown runt elva igår efter att ha släppt iväg Bea till bussen och sen stod jag, Jenny och Thess först i kön haha, hade grymt kul inne på Crown och dansade en massa! Tack för en helt underbar kväll tjejer! Stack från Crown runt 4 och så stack vi bort om Burger King och käkade och sen var vi som sagt hemma runt 5.

Sen satt jag och Jenny uppe i köket tills 7 någon gång när pappa kom upp och var färdig för att åka och jobba i Helsingborg. Så han tog med Jenny påvägen i bilen och körde henne hem. Jag gick in och la mig och sov fram till 3 ungefär. Kom upp och sen var det ju MFF på TV, hade jag totalglömt, men dem vann iaf! Wiiie!

Sen under dagen har det bara varit datorn för mig, speciellt Sims2. Tiden går så fort och man glömmer att man är seg som jag vet inte vad. Såg Real Madrid - Atletico Madrid på tv nyss, som Real tyvärr vann, men vafan, det löser sig det med. Funderar på hur jag ska spendera timmarna fram tills jag blir trött så jag kan sova. Nu är jag bara seg!