fredag, maj 07, 2010

off to LA

x

Åkte upp till Landskrona idag.
Först var Jenny och klippte sig i Limhamn, sen körde vi och fixa käk och sen tog vi det bara lugnt och fjollade som vanligt. Som alltid när jag är med dem på underbara människorna.
x
Något som jag tänkt på är att jag var rädd att inte kunna träffa Jenny så mycket när hon flytta till Landskrona, men det har verkligen inte förändras. Vi hittar på mer kul grejer tillsammans och värdesätter tiden vi ses istället för att ta den förgivet, vilket man lätt gör om man har chans att ses väldigt ofta. Älskar dig babe!

i sometimes wonder if my parents ever thinks "my child is a retard"

X

Rubriken stämmer så grymt mycket.

Jag menar som igår t.ex. när jag höll på med alla dem där "hav, ärta, lada, springa, bil, snö, penna" skämten som man ska ändra till engelska och säga snabbt. Jag dog av garv medans mina föräldrar mest bara tittade på mig. Dem skrattade men jag låg nästan på golvet och total skaka av skrattattacker.

Jag håller på med massa sådana knäppa grejer.
Jag och Bea gjorde en "vi ville bara säga godnatt" dans och dansa can-can eller något. Jag har skumma frisyrer som pappa kallar mig lilla My för. Jag och Bea sitter och sjunger Another one bites the dust som meditationsmän i vår hall, vi dansar till Cotton eyed joe på Lidls parkering i Höör och gud vet vad. Jag gör en massa andra knäppa grejer.

Mamma, pappa, om ni läser, och kommer på något kul jag gjort, kommentera det!