tisdag, juni 29, 2010

min största sommarönskan

Jag önskar att vi skulle kunna bo i hus.
Finns så mycket bra saker man kan göra när man bor i hus och jag vet att jag skulle stortrivas. Jag blir mer och mer sugen på det efter varje dag.


Finns massvis med saker som jag skulle vilja göra om vi bodde i hus:
Ha en trädgård, med pool och uterum och en veranda. Man skulle kunna ha poolparty, och när det blev kyligare mot kvällen så hade man kunnat sitta invirad i filtar på verandan eller i uterummet, som ska vara inglasat.

Man skulle kunna ha folk som sov över i tält i trädgården, man skulle kunna ha midsommarfirande hemma i trädgården med sådant stort tält och ha hög musik. Man skulle kunna pynta fint till jul med massa lampor och allt. Jag vill flytta till huuuus!

anyone noticed that "studying" is like "student" and "dying" put together?

tiiisdag

Idag ska jag dejta övningskörningsboken.
Mer eller mindre hela dagen är det planerat. Mot kvällen ska jag leka med Bea ser det ut som just nu, vet inte om vi drar ner till stranden för att kvällsbada eller något. Får se helt enkelt. Det blir som det blir, ska iaf få gårdagens bilder.

Vi var ju på stranden och grillade, blev inget badande för min del igår. Men vi hade så otroligt kul ändå. Jag och Bea mötte upp Steffie där ute och sen efter ett tag kom Joakim och Mange. Var så sjukt skoj och skulle gärna gjort om det idag om jag inte behövt plugga. Men men, blir kanske som sagt en runda ner till stranden ikväll eller hittar vi på någonting annat.