fredag, juli 02, 2010

oooh happy day

Idag är jag en lycklig människa.
Jag har ett super stort leende, mitt hjärta pumpar lycka, jag svävar på moln och ingenting kan ta ner mig därifrån. Jag ska till min favoritplats, som jag tyvärr inte fick chans att vara på hela sommarn: Barnens By!

Jag ska överraska Bea, jag tycker det är en underbar present från mig!

Jag åker från Malmö just nu, 15.48, är framme i Hästveda 17.18.
Blir hämtat i Hästveda av Jerry och sen åker vi in om i byn och hälsar på och sen hem till Jerry, på lördag blir det Paintball, och jag längtar som en galning! Även om jag är lite rädd för att det gör ajaj-ont!

jag bara älskar denna bruden!

Egoina.
Hon är kungen i min värld! Och efter inlägget jag länka till nyss så älskar jag henne bara ännu mer. Detta är bevis på att vi skåningar är grymmast i Sverige!

termometer

x

Rykande.
Sommaren:
Vädert är helt underbart! Förstår inte att folk klagar över att det är för varmt, jag älskar detta värdert. Grillning, vänner, dricka gott, hög musik på stranden, sena kvällar och allmänt bara njuta av allt. Vi älskar't!

Hett.
Helgen:
Idag bär det av till Barnens By för att överraska Bea, det är hett, men något som gör helgen hetare är att i Hästveda hämtar Jerry upp mig så ska vi hem till honom efter Barnens By och imorgon blir det Paintball Hur grymt som helst!

Varmt.
Högskoleansökningar
:
Högskoleansökningarna hamnar på "Varmt" igen, precis som sist, men denna gången på grund av att det snart är dags att ta reda på om man kommer in eller inte. Beskedet bör komma någon gång i dessa två veckorna framåt.

Ljummet.
Mitt hår
:
Jag vet inte redigt om jag tycker om mitt hår just nu eller inte. Kan göra massa frisyrer och allt, men det är inte som det brukar, slingorna är iaf nice, hah.

Svalt.
Långsinta människor
:
Jag är omringad av långsinta människor och det är så tråkigt. Tyvärr får man stå ut med det, för i grund och botten är det underbara människor, alla har sina bra och dåliga sidor och när större delen av en människa är bra sidor måste man som en bra vän stå ut med de sämre. Tyvärr har jag nyligen fått ge upp en vän p.g.a långsinthet, det blev för mycket för mig.

Kallt.
Malmö.
Tyvärr och åter igen tyvärr så tycker jag att Malmö blivit en sämre stad än den bruka vara. Folket är inte som förr och det är något som är jäkligt synd. Jag brukade älska denna stan, varje cm av den, fanns alltid saker att göra, men nu är majoriteten instängda människor, tyvärr.

Kyligt.
Bea är på kollo - lillebror lämnar på onsdag
:
Två av mina favorit människor är ifrån mig i perioder i sommar, just nu är Bea på kollo, kommer hem på onsdag, men redan på torsdag åker lillebror! Och Bea kommer åka iväg igen. Ganska tråkigt men, man får stå ut. Blir mer tid till hösten.

Fruset.
Arbetsförmedlingen
:
Det finns inga jobb. Jag är lite trött på det, men man får fortsätta kämpa med det.