torsdag, juli 29, 2010

hiss & diss

Det var ett jäkla bra tag sedan man körde en hiss & diss.
Så vi får väl ta och göra det igen, och försöka hålla igång det med en gång i veckan. Men iallafall - here it goes:


1. Byta rum:
Utan tvekan det bästa just nu. Jag ska få ett rött rum, jag menar, kolla bloggen bara - rött rött rött. Allting ska gå i rött, svart och vitt. Ni är inte förvånade. I know.
2. Bloggflyt: Jag skriver som aldrig förr, om detta beror på inspiration eller att jag har tråkigt vet jag inte, men jag antar att det är inspiration.
3. Helgen: Jag får sällskap i helgen, Jerry tittar ner till Malmö, och ska bli otroligt skönt. Min kusin fyller 15 så det blir även kalas för honom på lördag, som ni redan vet från "Veckans schema".


1. Malmö och övriga städer i Skåne: Man kan tyvärr inte älska sin stad och sitt län alla gånger. Jag tycker att folket här har blivit alldeles för dryga och småaktiga. Och framför allt falska tyvärr, jag vet inte riktigt var det kom ifrån men skulle uppskatta om det försvann igen.
2. Pengabrist: Ja, men vilken f.d. student utan jobb är inte det, så jag bör egentligen inte klaga.
3. Sommarn går sakta mot sitt slut: På ett sätt är det skönt, men samtidigt väldigt tråkigt, jag känner inte att jag fått gjort allt som jag ville, men hösten är nääästan lika underbar som sommarn faktiskt.

rensning av rummet, som sagt.

Det finns en anledning till att bilden är som den är.
Det är i ren rädlsa för att mamma ska slå mig rakt i bakhuvudet (inte för hon slår mig i vanliga fall) men jag kan lova er att hon skulle göra det om jag visade på bloggen - där alla kan läsa - hur stökigt mitt rum är. Så vi låter det vara ovisat.

Jag har dock en bra ursäkt till ett stökigt rum - jag rensar och ska byta rum, så här får se för jävligt ut ett tag till. Lär dock få städa undan lite tills imorn när Jerry kommer.

trötthet och huvudvärk

Egentligen skulle jag lägga mig och spela nu.
Men det slutade inte så. Jag fixade inne på rummet till typ 21.00 och sen la jag mig i ett bad. Efter badet slog en huvudvärk och trötthet mig som var totalt. Försökte sätta igång en film och koncentrera mig på men gick inget vidare, så slösurfade lite och sen sen försökte jag med en annan film. Men icke. Gick nyss in i vardagsrummet och slöade med mamma och pappa men dem ska snart lägga så så det är bud på att göra samma sak. Så får jag komma upp tidigt imorn och fixa på rummet mer då och spela imorgon kväll när jag är piggare.