fredag, oktober 08, 2010

idol | 1


Idol var som sagt idag.
Jag är besviken. Sassa borde verkligen inte åkt. Hon var en av mina favoriter och hon levde verkligen för musiken. Man märkte det på henne och jag är otroligt besviken på svenska folket som röstade ut henne. Jag röstade själv på henne och kan lova att det inte var några pengar jag slösade alls. Jag älskade den här bruden, hennes stil, röst, att hon vågade äga scenen.

Nej svenska folket. Ni valde helt fel.

Hur som haver.
Bäst idag var Alice. Perfekt låtval och hennes röst sviker mig aldrig. Älskat henne från första stund!
Sämst idag finns det ingen uttalan om. Alla hade valt bra låtar och alla var så sjukt duktiga.

videoblöggEfter X antal försök satt den .. så bra som det går iallafall. Hah!

äggmackor


Imorse när jag stod och gjorde frukost kom jag och tänka på en sak.
Jag borde ha en kategori i bloggen som handlar om bara mig och saker som inte framkommer i bloggen på samma sätt som när jag skriver vanligt. Så here it goes for the first time.

Anledningen till att jag kom på detta när jag gjorde frukost var just för att jag gjorde äggmackor. Det vill säga; macka + kaviar + stekt ägg över. Och när jag la på kaviarn så fick jag ett barndomsminne. När jag och min bror var yngre gjorde vi alltid något speciellt med kaviarn. Vi gjorde första bokstaven i vårt namn på mackan. Om vi åt vars två gjorde vi varandras på den andra. Så idag gjorde jag just det på mina två mackor. Jag gjorde ett S på den ena för Sandra och ett M på den andra för Mikael. Sådana små "traditioner" sitter nog i och jag skulle inte bli förvånad om jag fortfarande gör det när jag är på ålderdomshem.