söndag, november 07, 2010

EMA 2010

Priser:
Best new act: Ke$ha
Tycker hon förtjänar det. Hon har gjort ett grymt år och otroligt grymma hits. Finns ingen som förtjänar det mer! Hon släppte ett grymt album och snart släpper hon ett till. Kreativitet? We love!


Best pop-video: Lady Gaga - Alejandro
Att hon vinner detta förvånar mig inte. Gaga har tagit världen med storm med sina konstiga outits och grymma låtar. Men framför allt med kreativa videos, och vad sa jag nyss om kreativitet? Love!

Best alternativ: Paramore ♥
Jag hade gråtit mig tom på tårar ifall dem inte vunnit detta pris. Paramore är just nu ett av dem hetaste banden i min värld och helt äligt - låtarna är grymma och Hayley är en av dem snyggaste kvinnorna jag vet!Global icon: Bon Jovi
Har alltid älskat Bon Jovi då jag är uppvuxen med två föräldrar som avgudar dem. Kan inte säga mer än så!

Best video: Katy Perry - California girls
Har alltid älskat Katy, hennes skumma stil och underbara låtar. Hon har även hon kreativa videos och det borde finnas fler sådana här kvinnor! Bigtime!

Best male artist: Justin Bieber
Detta är jag missnöjd med. Justin vinner över bland andra Usher och Eminem. Jämfört med dem han var nominerad med så är han fortfarande en liten pojke. I år förtjänade Eminem detta priset mest!

Best live: Linkin Park
Aldrig sett dem live me myself men vad man såg på galan då dem uppträdde verka det helt okej. Det är ett band jag gärna skulle se live och tycker att dem förtjänar något pris.

Best hiphop: Eminem
MITT I PRICK. Jag behöver inte säga mer, han om någon förtjänar det till 110%.


Best world stage performance: Tokio Hotel
Never seen them och har aldrig riktigt intresserat mig för dem. Har några bra låtar men aldrig tyckt mer än så.

Free your mind award: Shakira
Missade detta inslaget men vad jag förstod handlade det om att göra någonting för någon. I detta fallet hade det väl varit att Shakira gjort någor för att öppna skolor i fattigare länder? Hur som haver så är Shakira as snygg och verkar ha ett hjärta av guld.

Best rock: 30 seconds to mars
Detta är ett av mina favoritband, Jared Leto är en av dem snyggaste männen i världen och efter att ha sett dem live i somras så måste jag säga - dem är verkligen bästa rock i år. LOVE! ♥

Best female: Lady Gaga
Fanns många bra nominerade här: Rihanna, Miley, Shakira .. Jag brydde mig inte om vem som vann, alla var värdiga priset!Best song: Lady Gaga - Bad romance
Är ni förvånade?

Uppträdanden:
Shakira - Loca och Waka Waka
Aldrig sett Shakira live förr, varken irl eller på tv men jag ska nog överväga det. Verkar vara en grym artist och även otroligt vacker att titta på, har alltid tyckt det. Tock jävligt sorgligt att hon blivit ett skelett, förr var hon snyggt smal med kurvig kropp, jag vet inte riktigt vad som hänt med henne nu, otroligt smal.

Katy Perry - Firework
Har alltid beundrat Kary Perry och hennes uppträdanden och även när hon var hoastade EMA. Hon är kreativ, rolig och vågar bjuda på sig själv - på och utanför scenen. Det för mycket för en artist.Rihanna - Only girl in the world
Jag personligen tycker att Rihanna kan vara otroligt stel på scenen. Hon är snygg och har röst, men någon live-artist tror jag inte riktigt att hon är. Jag hade varit bored to death ifall jag var på en av hennes konserter!

Kid Rock - ?
Dont care and dont wanna know.

Miley Cyrus - Who owns my heart
Från att ha vara en tjej med massa 10åriga fans till en kvinna med män dreglande efter sig så har Miley gjort ett grymt jobb. Hon har inget av det här Montana-grejset efter sig. Hon har gjort ett enormt kliv från liten oskyldig tjej till en otroligt vacker kvinna med grym musik samtidigt som hon fått verka huvudroll i en utav mina favoritfilmer detta året: The last song.


Linkin Park - Waiting for the end
Som jag skrev längre upp, vill gärna se dem live, både före jag ens såg det här och ännu mer nu.

Plan B - She said
Inte så mycket att säga, ingenting jag fastnade för direkt.

B.o.b ft Hayley Williams - Airplanes
Detta är en utav mina favoritlåtar i år, och att Hayley är med höjer den något extremt. Men själva uppträdandet var inget speciellt för mig tyvärr. Ganska tråkigt scenografi

Ke$ha - Tik tok
När vi ändå pratar om scenografi så är Ke$ha en brud som vet vad det är, hon var målad över hela kroppen med färg som lös i UV-ljus och sjöng sin hit Tik tok, och den här människan vill jag se live. Snacka om show!

sist var jag bara 14, 6 år senare och jag är lika lycklig ♥

Till attack, kämpa på - för vår färg är himmelsblå.

Enligt mig är Rolle just nu en hjälte.
Och dessa två, större hjältar!
Önskar jag vart på plats på stadion för att uppleva detta.

SM GULD!

Precis som jag hoppats på hela året så blev ljusblå SM-guldtagare.
Jag är så himla lycklig idag. Jag såg Magnus Betner i Lund med Beabby, samtidigt vinner mitt ljusblåa lag SM-guld och nu sitter jag framför TV:n och ser EMA på Mtv. Kan det bli bättre?

Yes it can. Det har även varit en Barca match på tv. Som jag fått inspelad av familjen. Har ingen aning om vad det blev i den, men dagen kanske kan bli bättre, återstår att se! Tjiiiing.

malmö ff

Idag spelar Malmö FF om SM-guldet. Tyvärr har jag tappat en hel del gläde för detta lag som en gång var allt jag andades. Ända sen min lillebror infekterade vår familj med ett fotbollsvirus har hela jag var ljusblå, mitt rum, sängkläder, vanliga kläder, smycken. Allt möjligt var ljusblått och jag älskade det. Jag jobbade som tränare i Malmö FF:s fotbollsskola och gick på varje match.

Men det senaste året har jag tappat denna glädjen.

Förra året hände en del grejer inom organisationen.
Jag tänker inte skriva det här men min åsikt är att MFF i många lägen handlar fel. Behandlar folk fel och driver klubben för pengarnas skull - i alla fall nu, på senare tid. Spelarna som finns i laget nu spelar inte med hjärta för laget, dem spelar för pengarna som laget kan betala dem. När jag var som mest intresserad av fotbollen fanns där många spelare som var fostrade i MFF eller som kommit dit i tidiga tonåren. Idag finns det inte en spelare som är fostrad helt och hållet i MFF. För laget köper bara in spelare baserat på hur bra dem är, dem fostrar dem inte från grunden för att lära dem ett visst spel - och samtidigt utveckla dem till bra spelare?

Jag har tappat suget att följa det här laget.
Tappat lite av kärleken och intresset för det finns så många medgångssupportrar. Folk som bara brytt sig iår när det gått bra för dem hela säsongen. När man då själv varit på varje match när det inte gick lika bra, när man själv stått upp för ett lag i vått och torrt så tappar man verkligen suget för att fortsätta stå där när man märker hur många som bara vill bry sig när det går bra, hur många som bara kan älska ett lag när dem har chans till guldet. Jag vill inte ses som en av dem som bara brytt sig när det gått bra. För jag stod där på varje match i vått och torrt förr, jag höll i maskottarna på matcher och jag jobbade i föreningen. Jag andades ljusblått.

Men nu har jag tappat det. Iår har jag varit på två eller tre matcher, jag håller inte i maskottarna längre p.g.a. att föreningen klantade till sig, och av samma anledning jobbar jag inte kvar där. Jag vill inte bära ett emblem på mina kläder som bara står för pengar. Emblemet sitter över hjärtat på tröjorna, för man ska ha det nära hjärtat. Men jag undrar om dem inte har det där för att ha det nära plånboken i jackans innerficka istället?


Jag saknar hur det var på matcherna förr ♥