torsdag, december 02, 2010

VUXENPOÄNG!

Så mina kära vänner.
Dagen är här, som vi alla väntat på. Och nej, det är inget bröllop, inget dop, jag ska inte få unge. Det är inte julafton eller min födelsedag. Det är varken alla hjärtansdag eller midsommar. Inte heller halloween eller påsk.

Nej, dagen vi väntat på är dagen då jag får jobb!

Detta är tack vare Thulin, mina älskade vän.
Hon föreslog mig och idag var jag på intervju. Den 13dec börjar jag och då är det även utbildning. Det är ett telefonförsäljarjobb - så mycket grymmare än alla andra jag hört om. Så om en och en halv vecka börjar jag. Im awsome!

Dag 02 – Min första kärlek

En bild från när vi var som tightas.

Alla vet att jag och Moudi hade ett av och till förhållande.
I över ett år gick vi fram och tillbaka och det tog mycket på oss båda. Vi var 14 och kära. Men det tog slut och vi var otroligt bra vänner några år efter och idag är vi fortfarande vänner, pratar då och då och hjälper varandra när vi kan. Jag lärde mig otroligt mycket bra från min tid med Moudi och det är saker som har hjälpt mig mycket. En stor erfarenhet som jag alltid kommer ha med mig.

Vi har gått igenom mycket.
Stor kärlek, avundsjuka, svåra föräldrar, tider att minnas, svåra situationer och mycket mer. När man går igenom så mycket så släpper man inte en människa bara för man glider ifrån varandra. Jag har fortfarande otroligt rolig med Moudi, även om vi knappt ses nu mera.