måndag, december 13, 2010

Dag 13 – Favoritkonsert

Simple Plan - Stockholm 31okt 2008.
Jag och Sarah tog tåget upp till Stockholm på morgonen. Tågresan var - som vanligt toppen när man åker med Sarah och vi var framme i Stockholm på eftermiddagen. Tog oss till hotellet och tog det lugnt ett tag, gjorde oss iordning och ställde oss senare i kö till den bästa konserten i mitt liv.

Kön var det värsta jag varit med om.
Det spöregnade, det piskade nästan i ansiktet. Det var kallt, kön var lång och det var verkligen hemskt. Varken jag eller Sarah hade någon jacka - eftersom det skulle betyda att vi fick ställa oss i kö för att lämna in den, vilket skulle resultera i att att vi inte kom så pass långt fram som vi gjorde.

Väl inne i lokalen var det en oändlig väntan.
En väntan som man alltid blir tokig på när man är där men plötsligt när man står där framför bandet så spelar det ingen roll. Man hade kunnat vänta fleeera timmar i streck. Simple Plan kom upp på scen och hela världen var bara lycka och glädje. När dem sjöng Take my hand, och jag och Sarah hoppade som galningar, höll varandra i handen och sjöng oss hesa av kärlek - då är en av dem stunderna i mitt liv då jag varit som lyckligast! Sandra + Sarah + Stockholm + Simple Plan = Schärlek. Massa underbara S!