fredag, december 24, 2010

min jul

Jag är väldigt nöjd med julklapparna.
Det kommer upp bilder imorgon. Kvällen har varit super fram tills mormor trillade i trappan och fick åka till sjukan. Så nu sitter vi här hemma, hos mormor och morfar, socialiserar och väntar på svar från morfar om hur det är med mormor.

GOD JUL!

Nu sticker jag iväg till mormor och morfar och julfirar.
Vi ska se Kalle Anka, äta massa gott, prata, äta lite till, öppna julklappar och bara spread the love! Jag är grymt nöjd med julklapparna jag köpt till folket iår. Blir nog så att det kommer upp lite bilder under morgondagen.

Julklappen jag är mest nöjd med måste bli den som är till mormor och morfar eftersom jag gjort det mesta på den själv, fast presenterna till mamma och pappa finns det ju en enorm tanke bakom då det är saker jag vet dem uppskattar och presenterna till lillebror kan inte slå fel. Jag vet att det är precis vad han önskar sig så han kan liksom inte bli besviken. Sen har vi ju presenten till kusin som han kommer dyrka och presenten till min moster och hennes sambo; reaktionen kommer bli grym!

Tänkte som sagt bara slänga in en julhälsning här.
Så god jul på er, är ni så no lifade att ni läser detta på julafton så hoppas jag ni har en grym kväll framför er. Annars så kommer jag ju slänga iväg ett "godjul-sms" till en hel del!


Dag 24 – Det här får mig att gråta


'Cause the history books forgot about us and the bible didn't mention us.
Not even once.

god jul från familjen olsson ;)