söndag, december 26, 2010

mars/april 2010

Mars:
Kelly Clarkson: Jag och Bea drog över till Danmark för att se Kelly Clarkson. En av dem bästa kvällarna detta året och jag kan ärligt säga att Kelly är en av mina största förebilder och har varit det sen kvällen hon vann American Idol.


Tjejkväll: Jag hade en tjejkväll här hemma i en gästlägenhet i huset, lyckad kväll med underbara brudar, mycket skratt, roliga spel och god mat! Också en utav de mest lyckade kvällar 2010.
Satte även ihop en video om kvällen som ni hittar HÄR.


Fyllde 19: Jag fyllde 19 och det firades med kalas och senare utgång med brudarna. 19 är ingen större ålder, detta året blir man 20 och det ska firas större!

April:
Jerrytimes: Efter 8 månader så bestämde jag och Jerry oss för att ta och träffas igen. Efter lång saknad så blev det en härlig helg och jag fick verkligen min bästa vän tillbaka!

Valborg: Jerry hade kikat ner till Malmö igen och vi drog iväg till Landskrona för att fira valborg med Jenny och Emil. Två bra dagar med bra människor med tanke på att vi sov över där.

Dag 26 – Min soulie

Detta skulle egentligen vara "Mina rädslor" men jag ändrade den som ni ser.
Dels för jag inte orkar rabbla massa onödiga grejer om rädslor och dels för den här kvinnan inte fått någon plats på listan trots att hon borde. Så here we go!


Yohanna och jag har pratat länge.
Jag minns inte när vi fann varandra egentligen, det var iaf via bloggvärlden, men det senaste året har vi verkligen funnit varandra. Vi har nog kommit närmare varandra än jag någonsin kommit någon på långt avstånd och endast via tekniska prylar. Vi är så jävla lika, tänker så lika och har samma sjuka humor. Den här kvinnan är min soulmate och det finns inga tvivel där.

Vi kan prata om allt.
Vi dömer aldrig varandra, har aldrig någonsin gjort det. Inte för något och då kan jag meddela er att vi berättar allt för varandra. Vi förstår varandra, vi behöver inte dra ut massa texter och säga en massa onödigt. Vi bara förstår varandra.

Vi skulle egentligen ses i november iår.
Men det sket sig eftersom Yohanna lyckades matförgifta sig själv. Så det skjuts upp men snart ska det bli av, och det menar jag bigtime! Om inte förr så i sommar när jag åker på min roadtrip!

Jag älskar dig gumman, av varje liten millimeter i mitt hjärta.