måndag, december 27, 2010

Dag 27 – Min favoritplats

maj/juni 2010

Maj:
Mycket plugg: Hela maj-månad bestod mest av plugg för min del. Det var arbeten som skulle in, saker som skulle fixas, projektarbetet med Thulin. Vi kämpade och tillsist blev vi klara.

Mattistimes: Jag och Mattis passade Jenny och Emils lägenhet medans dem var uppe i Småland. Vi tittade på massa filmer och upptäckte hur otroligt mycket vi klickade, hade några grymma dagar. Love it.


La Liga: Barcelona vinner La Liga och jag är lyckligare än någonsin. Jag visste detta hela tiden och jag vill se om matchen tusen gånger. Samma sak ska hända 2011!


Euro vision song contest: Jag och Bea såg hela galan hemma hos mig och jag hade bland mina favoriter det vinnande landet: Tyskland, älskade Lena och hennes Satellite.

Juni:
STUDENTEN: 4juni 2010 tog jag studenten. Denna dagen slår alla dagar detta året. Jag fick springa ut från skolan och upp på ett podie med underbara människor, och framför allt med Sarah som varit en av de större delarna av mitt liv i 6 år. Jag firades av underbara människor, släkt och vänner och åkte även runt i vår bil med pappa som chaufför med mina närmsta med i bilen. På kvällen var det utgång sen var dagen tyvärr slut!


Landskrona: Jag flydde iväg till Landskrona och då inträffade denna insidenten som jag och Jenny än idag skrattar åt.

Pier Pressure: Jag och lillebror blev körda upp till Göteborg av världens bästa föräldrar och gick på Pier Pressure som mamma vunnit två biljetter till. Vi såg dem grymmaste banden jag sett iår; Paramore, 30 seconds to mars, Takida & Dead by April och några fler. Och lillebror; I LOVE YOU FOR COMING WITH ME! ♥


Midsommar: Jag drog iväg till Fridafors/Ryd och firade midsommar med Jerry och hans vänner. Först var vi hemma hos Sebbe och firade med dricka, snack och dunkande musik sen drog vi vidare till Micke där vi fortsatte att med drickandet, snack, smsande och massa tv-grejer istället.

Grillning: Jag och Bea drog ihop ett gäng fina människor och grillade och hade skoj, Jocke och Mange tog även ett kvällsdopp.

citat angående jobb

Yohanna: JOBBAR DU IMORN??
Sandra: JA!
Yohanna: ROLIGT, när börjar du?
Sandra: 1 hahaha
Yohanna: meh gills inte som jobb börjar du alltid ett???
Sandra: hahah japp
Yohanna: hhaha fast iofs du slutar 21 va?
Sandra: haha ja utom fredagar, 20 då
Yohanna: det suger väl fett hahah
Sandra: hahaha faktiskt inte finns inte så mycket vettigt att göra i malmö kan lika gärna sitta på röven och ringa massa främlingar och tjäna pengar.