tisdag, december 28, 2010

juli/augusti 2010

Juli:
Överraskningen: Jag åkte upp till Hästveda med tåg/buss och väl där hämtade Jerry mig och vi åkte in till byn för att överraska Bea eftersom hon jobbade på Kollo i somras.

Paintball: Jag provade på paintball för första gången - och jag älskade det. Detta gjorde jag såklart med smålandspojkarna och sen dess har jag gjort det några gånger och längtar redan till våren för att få göra det igen, bland annat att åka upp till Örebro och spela ett Biggame där.


Final Fantasy X: Jag började spela FFX, och blev totalt förälskad i detta spel. ♥


Bytte rum: Efter mycket blod svett och tårar (en massa svett men kanske inte så mycket blod och tårar) så lyckades jag och mamma få fason på möblerna här hemma, jag hade fått mammas och pappas gamla rum och dem fick mitt. Och jag är grymt nöjd!

Eclipse: Jag, Bea och Thulin gick på bio och såg Eclipse. Underbar kväll med underbara brudar, vi måste helt enkelt se Breaking Dawn tillsammans också!


Augusti:
Perifer Facialispares: Jag råkade ut för en ansiktsförlamning, satt på akuten med mamma mitt i natten och halva ansiktet hade lagt av. Otroligt mysigt om ni frågar mig, men lite medicin och två veckor gjorde allting bra. Lite spännande att råka ut för nya grejer, plus att jag såg så där halvt missbildad ut ett tag.

Hästveda: Vi packade väskorna i familjen, drog med Bea och Eddie och ett stort antal fotbollskillar för att invadera Barnens By i Hästveda. Vi hade grymma dagar och hittade även ett gäng katter som vi tog hand om. Jag älskar byn, jag älskar dessa killarna och en bättre kombination kan man inte få!


Soulmates: Jag och Yohanna hade under x antal år haft varandra på msn eller läst varandra bloggar, men under detta året började vi klicka otroligt bra och insåg även att vi har exakt samma humor. Tror ni mig inte? Kolla HÄR!

Bajshumorn kom fram: Och när vi ändå pratar bajs så måste jag lägga in min och mammas konversation när vi satt på sjukhuset för en återkontroll av mitt ansikte efter min ansiktsförlamning.

Dag 28 – Det här saknar jag

Det finns mycket grejer att sakna.
Personer, platser, gamla tider .. Det är bra att sakna grejer, det betyder att man varit nöjd med något, att det haft betydelse för en och att man varit lycklig. Så egentligen borde man sakna även om det kan göra ont. Som jag skrev, det finns massvis med saker att sakna, även om det är jobbigt, så tror jag det är bra.

Jag saknar att jobba på kollo.
Jag saknar personer, vissa mer än andra. Jag saknar att ligga vaken sent på nätterna och prata skit med någon. Jag saknar filmkvällar med underbara personer. Jag saknar hur det var när Jenny bodde i trappan, bara meter ifrån mig alltid. Jag saknar mig och Sarah och vår humor. Jag saknar all tid jag spenderade med Thess förr. Jag saknar grejer med människor som finns kvar i mitt liv, saker jag kan ha tillbaka men som på något sätt blivit mer komplicerat.