onsdag, december 29, 2010

I can shine even in the darkness,
but I crave the light that he brings
I am strong, even on my own,
but from him I never want to part,
He's been there since the very start.

Bless the day he came to be,
angel's wings carried him to me.

My angel

Dag 29 – Mina mål 2011

Det finns en hel del mål jag vill nå under detta året.
Detta kommer bli en punktlista där jag beskriver lite om mina mål. Det är olika mål allihopa och dem betyder otroligt mycket för mig allihopa.
 1. Jobb.Jag tänker inte falla tillbaka till det arbetslösa. Byta jobb skulle jag säkert kunna göra, dock trivs jag där jag är nu men jag vill inte falla tillbaka till mitt arbetlösa liv.
  x
 2. Träning.Ta tag i träningen. Få tid att träna mellan jobb, helst morgon, men nu blir det inte på Friskis och Svettis längre utan jag byter till 24/7. Ska börja gå promenader innan/efter jobb.
  x
 3. Bil.Jag vill ha en egen bil. Med lite baslåda, lite underbart ljud, lite grym musik och en liten snygging. Jag älskar att jag har körkort men jag hatar lite att jag inte kan använda det helt och hållet när jag vill.
  x
 4. Sverige runt.Jag ska åka Sverige runt i sommar. Har redan börjat småplanera det. Att jag planerar det innan min egen 20års dag säger väl ganska mycket om hur mycket jag vill göra det? Jag ska köra och ska göra en liten "hälsa på massa människor jag känner" runda.
  x
 5. Sex and the City maraton.Med någon underbar människa i denna världen ska jag ha ett Sex and the City maraton. Stanna uppe hela nätter och bara titta, titta, titta! Ja, löjligt mål men skulle vart asnice!
  x
 6. Ny design.Kanske inte helt men ändra lite profil bilder och dylikt här på bloggen. Är ganska nöjd med designen i övrigt, men man vet aldrig.

september/oktober 2010

September:
Grafitti Nails: Jag upptäckte Grafitti Nails och har använt det flitigt, naglarna blir as nice!


Val: Jag fick rösta för första gången i mitt liv, och det blev ljusblått. Ifall man nu är intresserad av varför kan man läsa om det HÄR.

Biggame: Jag hade varit i Fridafors/Ryd och efter några dagar satte sig jag, Jerry, Martin & Sebbe oss i en bil ner mot Malmö, sov i gästlägenheten och dagen efter hämtade vi upp Bea för att dra till Saxtorp och lira Paintball hela dagen. Grym dag och detta vill jag göra om!


Oktober:
Åtvidaberg: Bea drog med mig på en roadtrip med henne och hennes mamma upp till Åtvidaberg för att fira Beas brödrar och för att få träffa hennes släkt. I bilen påväg upp/ner? hittade Bea ett klipp i sin mobil från när jag har ett otroligt skraffanfall. Tryck HÄR för att lyssna.

Ögonbrynen: Jag fick för mig att fixa ögonbrynen - en gång för alla, och blev galet nöjd!

Övre: före | Nedre: efter
Soulmates 2: Som jag redan nämnt så har jag och Yohanna sen långt innan insett att vi har samma humor. HÄR kan ni få ett smakprov på får grymma humor.