torsdag, december 30, 2010

november/december 2010

November:
Tjejkväll: Jag hade en tjejkväll i gästlägenheten igen och denna gången var lika bra som sist, lite mindre action men minst sagt lika bra och underbar! Love you girls! ♥

SM-GULD: MFF vann SM-guld och jag är lyckligare än någonsin. 6 år sedan jag var med om det sist. Tyvärr var jag inte på plats pågrund av punkten här under men MFF är en stor del av mitt hjärta och en stor del av mitt liv. Jag är stolt! Jag har inte varit på alla matcher men jag har följt dem genom TV:n.


Magnus Betner: Bea bjöd med mig för att se Magnus Betner. Jag är lycklig, lycka rakt igenom. Denna mannen är min favorit och jag skrattar alltid något otroligt när jag ser honom. Tack till tusen Bea, love you! ♥

EMA 2010: Musikintresserad som jag är så satt jag klistrad framför EMA iår. Ifall man vill veta hur det gick och läsa mina kommentarer så får man titta HÄR.

iPhone: Lillebror fyllde år och plötsligt hade vi vars en iPhone. Jag är förälskad i den och förstår inte hur jag klarat mig utan den.


KÖRKORT! Den 18november tog jag körkort. Efter 3 kuggningar så fick jag äntligen den där gröna bocken på pappert, jag var godkänd, jag hade klarat det. Jag kunde köra bil på egen hand. Jag är så grymt stolt över mig själv!

  
El Clasico: Barcelona vann första El Clasico't för denna La Liga-säsongen. 5 - 0 är rena utklassningen och om någon månad blir det ännu mer utklassning fast i Madrid.

Möblerade: Ni kan helt enkelt läsa om det HÄR! Jag är som sagt - ASNÖJD!
December:
Jobb: Jag fick jobb och med det ännu mer vuxenpoäng!

JULAFTON OCH NYÅR OCH SEN VAR ÅRET SLUT!