torsdag, mars 10, 2011

old times

Träffade Jenny idag och pratade ut lite.
Känns väl skönt att veta varför allting blivit som det blivit, men jag känner mig fortfarande inte helt okej med allt eller vad man ska säga. Känner mig sviken för jag varit ärlig med henne. Accepterar dock hennes sätt att handskas med saker och vad som händer i hennes liv and so on. Men jag behöver tid för att smälta allt ifall jag kan smälta det. Det har varit väldigt mycket på en gång och jag har puttat undan det som gällt henne för jag inte velat ta itu med det eftersom hon inte heller gjorde det, så det finns en del på hög att fixa med. Men hur som helst var det skönt att få höra allt från hennes sida.

Efter fikan åkte jag till jobb och mötte upp Sarahälskling.
Satt där och ritade lite sen åkte vi hem tillsammans!

Inga kommentarer: