onsdag, maj 18, 2011

happy panda

Jag är så otroligt lycklig just nu.
Har ett gäng med helt underbara tjejkompisar runt mig som hör till eliten av vänner! Finns en del av dem som jag sällan träffar, och som det funnits lite tjafs med, men sådant spelar ingen större roll i äkta vänskap! Jag kan vara mig själv med dom här tjejerna och dom passar mig som pusselbitar allihopa! Så otroligt fina människor. - Sarah, Bea, Sindie & Elin. ♥

Och det finns fler fina människor runt mig, finns en hög med killnamn också som spelar en stor roll till att jag är happy panda. Ni spelar så stor roll och jag kan ytterst sällan må dåligt med någon av er! - Isak, Martin, Jerry & Richard. ♥

Jag ska iväg under två underbara veckor i sommar för jag ska jobba på festivaler, det är studenter, ett bröllop och massa annat skoj som jag inte kan sluta se fram emot. Jag mår så bra så jag vill skrika rakt ut!

Sist men inte minst har jag en helt underbar familj som finns där och stöttar en i allt och som jag ska mysa med i helgen på Bakken tillsammans med världens härligaste ungar från 1999! Pappas fotbollslag ska med och det kommer bli kickassgutt!

Inga kommentarer: