torsdag, april 28, 2011

lunarstorm


Jag hittade in på Lunarstorm igen för ett tag sen.
Numera LS8, alltså Lunarstorm version 8 som blev till efter att "vanliga" Lunarstorm la ner för ett tag sen och det var många som sa dem skulla sakna det. Jag var en av dem och nu är jag tillbaka. Men det är långt ifrån hur det var förr, men samtidigt är det så otroligt nostalgiskt.

Jag satt och kolla runt och hittade klotterplanket.
Eller ja "wall" som det heter nu, "klotterplanket" var coolare. Världens häftigaste typer som hänger där, folk som vill utföra sexuella grejer i webcam, fjortisboys som raggar på fjortisbrudar och så finns jag och läser allt och skrattar så jag vill dö. Men i alla fall, jag kom och tänka på en kväll för så otroligt längesen. Det känns som en annan livstid och ibland är jag övertygad om att det är det.

Jag satt och slösurfa på den här sidan. Satt och kollade vad alla människor skrev, hur patetiska det var o.s.v. Jag hade bråkat med min dåvarande pojkvän och allt var bara så jävla åt helvete som det bara gick. Jag skrev på den här sidan, efter en enda seriös människa att prata med. Efter x antal gästboks-inlägg om hur bra jag såg ut, om min msn, om ifall jag ville camma o.s.v. Efter ett dussin mail om samma sak gav jag upp. La ner sidan ett tag, och ett tag senare fanns där ett mail. Övertygad om att det var en till dåre var det, men jag hade fel, vilket jag än idag är glad över.

Inga kommentarer: