lördag, september 10, 2011

Day 10 - Your highs and lows of this past year.

Highs:
Jag har haft väldigt många uppåtgångar detta året.
I januari slutade jag jobbet för jag kom in på kriminologikursen, under februari åkte jag till Kanarieöarna, jag såg The Script med lillebror och i mars såg jag Usher i Tyskland samt hängde jag med släkten på ett vattenland samma helg. Jag fyllde 20 och fick den bästa tänkabara present man kan få av sina föräldrar - en bil! I april fortsatte firandet med underbara människor och en maskerad. Under hela maj-månad hängde jag nästan konstant med Sindie och Isak - två människor som spelar så stor roll för mig nu. Jag har hittat två så otroligt fina vänner i dem! I juni stack jag och Bea på festival och kom inte hem förrens i juli. Och nu i augusti har jag varit i Hästveda med pappas fotbollslag, varit i Spanien och sett ett El Clasico som Barcelona vann! Vi har varit i Holland och hälsat på vänner till familjen. Och nu i september började jag skolan på riktigt, för att läsa till förskollärare. Jag kan inte må bättre.

Lows:
Hur bra år jag än haft då har där funnits nergångar också. Dem är inte många, men dem finns där. Jag har förlorat vissa människor. Och jag har haft återkommane problem med andra. Det finns inte mycket att göra åt det, och man får helt enkelt acceptera det även om det är tråkigt. Det är inget jag vill minnas, så jag tänker inte skriva mer om det.

Inga kommentarer: