söndag, september 11, 2011

Day 11- How you have changed in the past two years.

Jag kan nog säga att jag förändrats mycket under de senaste två åren.
För två år sen mådde jag något så otroligt dåligt. Jag och J hade gjort slut och jag mådde bara som ett helvete. Jag var osäker, jag sa inte alltid vad jag tyckte och tänkte och jag sökte ofta bekräftelse hos många olika människor - som ofta inte var bra för mig. Jag kunde inte fördela min tid så bra på olika vänner, fritidsintressen o.s.v. Jag var allmänt osäker på mig själv, vem jag var och hur jag skulle vara.

Idag är jag inte så.
Jag säger vad jag tycker och tänker. Jag bryr mig om rätt människor (i de flesta fall) och jag låter inte vem som helst få veta vad som helst om mig. Jag har blivit försiktig med att släppa in folk i mitt liv och vet att jag får den bekräftelsen som alla människor behöver ibland av just de människor som finns i mitt liv. Jag mår bra och har en balans med allt i min omgivning - även om även den kan förbättras. Jag har hittat framtiden och vad jag vill syssla med i framtiden och har även börjat plugga på högskola.

Inga kommentarer: