söndag, september 18, 2011

Day 18 - Your highs and lows of this summer.

Har gått igenom en del denna sommarn.
Mestadels har det varit väldigt positiva grejer. Jag tänkte göra ett inlägg om min 2011-sommar men det har aldrig riktigt blivit av. Men denna sommarn har varit kick-ass så jag har inte haft tid riktigt.

Nummer ett på listan under sommarn är helt klart Festivalveckorna!
Jag drog med mig Bea på Peace & Love i Borlänge under en vecka, sen drog vi vidare till Borlänge där Sarah mötte upp oss för att leka med Putte i Parken. Helt fantastiska veckor med hur härliga människor som helst och massa underbar musik. Att bo i tält var något jag aldrig testat förr och nu gjorde jag det i två veckor. Jag älskade det och skulle lätt göra om det flera gånger!

Men under den första veckan hände även en sak.
Den tråkigaste saken på hela sommarn. Jag hade bestämt att träffa en person som betyder så otroligt mycket för mig. Jag tror inte den här personen vet hur mycket själv, men det är nästan för mycket ibland skulle jag tippa på. Allt var bestämt och jag var hur glad som helst. Saken är bara att när allt kom till kritan så ändrade personen sig. Vågade inte. Så det blev inte av, och jag blev nog ganska knäckt och besviken. Rent ut sagt ledsen. Jag har inte velat skriva om detta i bloggen, för egentligen har ni inte med det att göra. Men så är det iallafall.

Inga kommentarer: