fredag, september 02, 2011

Day 2 - Your current relationship. If you're singel; discuss how single life is.

Jag har inget förhållande.
Och det är någonting som jag faktiskt är väldigt glad över just nu. Jag vill fokusera så mycket mer än ett kärleksliv. Jag har börjat på högskola och där kommer jag träffa så mycket nya människor! Jag ska börja träna mer regelbundet vilket är tidskrävande bredvid skolan och där mellan ska jag ha all möjlig tid till familj och vänner. Att ha en kille just nu skulle komplicera väldigt mycket eftersom jag få inte skulle ha samma "frihet" att göra det jag vill, när jag vill och hur jag vill.

Många av mina vänner har ett förhållande, och där är väldigt mycket (onödigt!) drama som jag inte hade stått ut med, varken nu eller någonsin kommer stå ut med. Jag skulle inte stå ut med något drama eller någon osäkerhet på en människa just nu eftersom jag mår äckligt bra i övrigt. Så att leta upp något som medför drama, osäkerhet o.s.v. i början - innan man hamnar i ett tryggt stadie tillsammans, är bara ren idioti!

Så jag säger som jag sagt ett bra tag:

I'm single .. and you're going to have to be
freakin' awesome to change that.

Inga kommentarer: