söndag, september 04, 2011

Day 4 - Write 10 interesting facts about yourself.

1. Det är totalt jävla omöjligt för mig att göra något utan musik. Om det så är att vara ute och gå en runda, köra bil, göra mig iordning eller städa. Skratta, dansa, gråta, sakna .. Där finns verkligen musik till allt - and I love it!

2. Jag har en privat blogg. En blogg som bara jag själv har tillgång till där jag skriver om känslor och skriver om sådant jag bara behöver få ur mig. Ibland behövs det för bara de minsta sakerna.

3. Jag älskar att måla målarbok! Jag vet hur barnsligt det verkar men det har en lugnande effekt på något sätt. Jag har alltid älskat färger och former och när man målar målarbok får man chans att kombinera olika färger på roliga sätt. Det händer ibland att jag drar in mina vänner i detta intresse med och dem tycker det är lika roligt!

4. Citat kan underhålla mig i evigheter. Kan sitta i timmar och kolla på internet efter citat jag fastnar för. Det finns ett som jag aldrig tröttnar på:

I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes.
I am out of control and, at times, hard to handle.
But if you can't handle me at my worst,
you sure as hell don't deserve me at my best.


5. Ord fastnar väldigt lätt i huvudet på mig. Som i början av året hade "badass" satt sig på huvudet. Just nu är det "yeah" som satt sig och jag säger och skriver det konstant när jag pratar med folk. Hur badass är inte det?

6. Det finns ingenting jag älskar mer än att skratta, eller jo - min familj, släkt och vänner. Men bland saker att göra så står "skratta" högst upp. Man mår så bra i hela kroppen och det finns inget bättre än att vara med vänner, dansa till helgalen musik och skratta! Och att skratta åt helt totallöjliga grejer så man har ont i hela magen! Love it!
7. Jag saknar Lunarstorm, nya LS8 är inte samma sak som gamla Lunarstorm. Jag minns hur man ändrade sin presentation konstant. Satt och pillade med HTML-koder och man gjorde presentationer i Paintshop. Jag saknar bloggarna man hade där, man skrev så utförligt om sin dag, man sparade söta gästboksinlägg i smultron och i själva gästboken så alla kunde se! Jag saknar det!

8. Jag kan vara en riktig nörd med TV-spel. Jag får olika infall med olika spel. Ett tag älskade jag Resident Evil 5. Det har även varit Football Manager, Sims, Dead or Alive, Burnout 3. När jag väl hittar ett spel att dränka mig i under en period så är det de enda jag vill pyssla med. Det värsta var nog när jag började med Sims (i samband med Twilight-noja) och jag byggde upp en helt egen dal, laddade ner galet mycket prylar (smink, hår, kläder, möbler o.s.v.) och sen började jag skapa en vampyrvärld!

9. Min säng måste va helt perfekt för att jag ska sova. Lakandet måste ligga in under den tunna madrassen, kuddarna ska ligga som jag vill och jag ska ha alla mina tre täcken i sängen; ett duntäcke, ett vanligt och ett påslakan ifall jag är sjukligt varm! Det är inte många gånger jag lyckats somna utan att ha det på mitt sov-sätt!

10. Jag skulle sälja min själ för att kunna sjunga. End of story! Punkt slut! Finito!

Inga kommentarer: