måndag, september 05, 2011

Day 5 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality.

Vädur
(21 mars - 20 april)

Planet: Mars
Symbol: Bagge
Färg: Rött (färgen av eld och spänning)
Kristall: Diamant
Element: Eld

Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!
Jag tycker delvis att det stämmer in.
Jag är inte så tävlingsinriktad, men jag älskar att starta upp projekt och utmaningar lockar även ifall jag inte inriktad på att vinna eller lyckas varje gång. Jag är nog en ledande roll, fast på ett bra sätt hoppas jag, fast jag vet ju inte hur mina vänner och andra runt mig ser på det.

Rastlöshet? Ja, det stämmer. Blir lätt rastlös ifall jag inte har någon att leka med ifall jag känner att det behövs! Men kan även verkligen behöva ensamhet ibland! Entusiasm och kreativitet stämmer nog himla bra in på mig - i alla fall kreativiteten. Och som det står i sista stycket - upprepningar? Fett uttråkande!

Inga kommentarer: