tisdag, september 06, 2011

Day 6 - Your views on religion.

Jag är inte troende.
Inte på något religöst i alla fall. Jag har en enorm respekt för de människor som tror på något inom den religösa världen. De människorna som tror att där finns en gud som vill att allt är fint och vackert och att där inte finns någon ondska i världen. Jag respekterar dem otroligt mycket! Jag däremot - jag kan inte tro på det, det finns så otroligt mycket hemskheter i världen som drabbar oskyldiga och fina människor. Så för mig är det helt möjligt att tro att det finns en gud, Jesus, Allah, Mohammed ... what so ever.

Jag tror dock på något!
Inget religöst, men jag tror på ödet, jag tror att saker händer av en anledning. Jag tror på karma - om man gör dåliga saker så får man tillbaka det. Jag tror även på ett liv efter döden. Så när jag bär mitt "tro, hopp & kärlek"-halsband står korset för min tro - sakerna jag tror på - inte den religösa tron.

Inga kommentarer: