fredag, september 09, 2011

Day 9 - Your favorite blogs.

Jag hade mycket fler favoritbloggar förr.
Jag har slutat följa så många bloggar, men här kommer en del som jag verkligen storälskar, närmare bestämt tre stycken som jag inte släppt på flera år nu!
  • Egoina - Hon är och har varit min favorit hur länge som helst. Denna humorn, denna härliga tjej alltså! Och nu har hon även dragit igång en "kampanj" mot all vikthets och visar alla tjejer som läser hennes blogg att alla har komplex, men att där inte finns någon "perfekt kvinnokropp".
  • Kissie - Denna tjejen vet verkligen vad underhållning är. Sättet hon provocerar på och hur hon får alla att tro att hon är "Kissie"-karaktären.
  • Nevnarien - Jag har följt Elin Keros blogg hur länge som helst, jag älskar hennes bilder och jag har fått mycket inspiration från henne. Klickar in där dagligen ska ni veta!
Och jag har även en fjärde som jag följt ännu längre.
En blogg som jag lusläste och fortfarande kan läsa bak i arkiven och bara känna. Känna hur ont allt kan göra. Livet, kärleken, vänner .. Hon slutade blogga ett tag, men har följt henne hela tiden. Nu bloggar hon tillsammans med sin kärlek HÄR!

Inga kommentarer: