torsdag, november 03, 2011

fråga

Hej Sandra! Jag går mitt sista år i gymnasiet. Har tänkt mig att söka till förskollärare i malmö högskola. Än så länge hur tycker du utbildningen är? Är den lätt/svår? Om jag går ut med 17,18 poäng. Tror du jag har goda chanser att komma in? Tycker du lärarna är stränga? Får man jätte många prover och skrivuppifter? Du har jätte fin blogg! Kram/ Nanna

Hej Nanna!
Jag hittade ingen blogg eller mail som jag kunde svara till så jag hoppas du läser här och får svar på dina frågor. Förskollärarutbildningen är jättebra. Jag trivs väldigt bra och den är upplagd på ett bra sätt! Den är väl mellan lätt och svår, det beror väldigt mycket på hur pass bra självdiciplin du har. Man gör mycket på egen hand och har ansvar för mycket av skolarbetet själv! Jag tror definitivt du har chanser att komma in, så länge du har grundläggande behörighet +  EnB (alt. lägst betyget VG i EnA), NkA och ShA. Lärarna är inte stränga, utan väldigt lätta att prata med o.s.v. Prover och skrivuppgifter ligger redan utplanerade så man har mycket tid att planera själv hur man behöver planera sin tid! Du måste säga till ifall du söker och kommer in till hösten så lovar jag att visa dig runt! Tack så hemskt mycket, bloggar du själv? Skicka gärna länk i så fall! Kram / Sandra

Inga kommentarer: