lördag, november 19, 2011

sofia gustafsson ♥


Jag har hittat en helt underbar vän i denna tjejen.
Vi hade inte gått många dagar i skolan innan vi börjat prata och det klickade direkt. Jag kan vara mig själv rakt igenom med dig och vi kan verkligen prata om allt. På tre månader har du gått rakt in bland mina närmsta vänner och vi har hunnit med en hel del roliga grejer på den tiden. Du har kommit in bland mina vänner som tycker väldigt mycket om dig och jag är glad för det! Jag älskar dig gumman och ser verkligen fram emot tre år skola med dig och så mycket mer vid sidan om! 

1 kommentar:

♥ sa...

naaw vännen, jag känner samma sak me dig, ja kan vara mig själv och så glad att ja lärt känna dig. du är en helt underbar vän och jag tycker väldigt mkt om dina vänner me. jag litar fullt ut på dej, och vet att om de e ngt så finns du där. älskar dig me gumman och ser fram emot de 3 år vi har kvar i skolan och allt annat både undertiden och efter skolans slut