måndag, december 26, 2011

mars/april

Mars:
Tyskland och Usher:
Vi drog iväg med kusin plus familj till Tyskland till ett vattenland och i samma dagar åkte vi ner till Hamburg för att se älsklingsUsher! Det var helt underbara dagar och sådant gör jag gärna om. Liten roadtrip, lite vattenland, lite trevligt sällskap och väldigt mycket snygg man på en scen som jag älskat sen jag var tio år gammal!Tjejkväll:
Jag hade en underbar kväll med fina tjejer! ♥

20års dag:
Jag firade födelsedag med väldigt fina människor allihopa! Jag fick min fiiina Pigge av mamma och pappa och massa andra fina presenter av massvis med underbara människor som jag har runt mig!

April
Maskerad: Jag samlade ihop ett gäng underbara vänner som hade maskerad med mig och det var helt awsome! Jag var tjuv och det var helt enkelt kick-ass!

Inga kommentarer: