lördag, januari 01, 2011

SVERIGERUNT SOMMAR

Som jag nämt så vill jag åka på min "Sverigerunt"-resa i sommar.
Jag har redan börjat planera. Tänkte förklara resan lite här bara för skojs skull .. (och för mitt minne).


Jag börjar i Malmö och drar vidare till Hästveda (B) ifall lillebror får jobb på kollo, hälsar ev. på honom, ifall han inte får jobb drar jag direkt till Fridafors (C) och hälsar på Jerry! Stannar väl där någon dag och sen hämtar jag upp folk (Bea + kanske Sarah - inte bestämt än) i Karlshamn (D).

Vi åker upp mot Hovmantorp (E) och hälsar på Beas moster, sen drar vi till Totebo (F) och hälsar på Virre. Vidare till Gränna (G) och Beas bror och hans familj som campar där. Stannar väl där och sover ut en natt och sen drar vi vidare mot Stockholm (H) där vi stannar en natt - på hotell. (Lite lyx får man unna sig!).

Släpper av Bea här och sen drar jag och Thulin vidare till Uppsala (Ej på karta) där jag släpper Sarah för att träffa mannen. Och sen drar jag vidare mot Gävle (I) och Richard och stannar där ett tag för att sedan fortsätta rakt över landet till Yohanna och Torsby (J)där jag stannar ett tag också.

Därifrån åker jag sen heeeela vägen ner till Ullared (K) där jag möter Bea, vi handlar och sen bär det hem till Malmö!

Totalt kommer denna resan gå på ungefär 200mil.
Och jag kommer stanna under längre perioder hos Jerry, Richard och Yohanna. Med andra ord har jag ingen aning alls om hur lång tid jag kommer vara iväg, troligtvis en vecka - eventuellt mer.

Och vet ni vad?
Jag längtar så jag exploderar!

funny thing!För något år sen var jag och Thulin på konsert.
Vi stod i kö i väntan på att få komma in och sen fick Sarah massivt långa sms av en snubbe som vi inte nämner vid namn här, lite som Voldemort. Hur som helst, när hon fick dessa sms ska jag tydligen ha sett ut som katten i denna videon.

Så för att summera så har inte comhemtanterna kommit på detta, utan dem har stulit min ide!

GOTT NYTT ÅR!

Jag skrev aldrig Gott Nytt År igår.
Så får ta och slänga in en hälsning nu! För mig var det ett lugnt nyår, vi var hemma hos mormor och morfar och tog det allmänt lugnt. Smällde lite raketer, åt massa gott, såg tv, pyssla om mormor som är hemma från sjukhuset nu. Vi tog det bara lugnt, vilket var skönt. Festa kan jag göra massa andra dagar 2011!