måndag, januari 24, 2011

part 3: nytt jobb

I förra veckan skrev Sandra, Robertos mamma ett mail till mig.
Hon hade ett eventuellt jobb till mig - ett jobb som jag sökt förr men inte hört något mer om. Jag ska jobba i barnrummet på Friskis och Svettis på Ön på tisdagskvällarna. Ett perfekt jobb att kombinera med studierna. Jag tror jag kommer trivas riktigt bra.

De som känner mig, alternativt läst min blogg ett bra tag vet att jag jobbat på MFF:s fotbollsskola. Jag har saknat att jobba med barn och nu är det dags igen. Im happy!

part 2: högskola

För en vecka sen blev det klart.
Jag fick en reservplats på en utbildning i Lund. Kriminologi, 30poäng - anledningen till att jag sagt upp mig från jobb. Jag är väldigt taggad och det ska bli skoj med plugg igen.

part 1: uppsägning

Sa upp mig från jobb idag.Varför? Nämner jag i part 2 under dagen. Hur som helst. Sa upp mig och det gick super, fick gå direkt så jag kunde leva vidare på nytt håll. Jag har lärt mig mycket från jobbet där under bara en månad. Växt som person, lättare för att prata med andra och mycket mer social.

Jag kommer sakna jobbet.
Det var undrbara människor där och man hade alltid roligt där. Jag kommer sakna det och jag hoppas jag kan komma tillbaka dit senare då jag just nu var tvungen att sluta. Men jag vill tillbaka när jag har bättre tid igen.