tisdag, mars 22, 2011

10 saker ni kanske inte visste om mig?

 1. Jag MÅSTE ha jämna siffor på volymen på TVn.
 2. x
 3. Ibland kan jag få för mig att jag inte larmat/låst dörren om jag gick hemifrån sist, vilket resulterar i att jag ofta går hem, eller tvingar hem någon annan i familjen för att kolla om jag inte kan göra det. Samma sak händer med min plattång t.ex.
 4. x
 5. Jag kan få lite lätt panik av ögonkontakt och inte riktigt veta var jag ska kolla, så istället för att koncentrera mig på det eventuella samtalet jag för med någon tänker jag på var jag ska kolla istället p.g.a. paniken över just ögonkontakt.
 6. x
 7. Jag håller fortfarande på med "gul bil"-leken.
 8. x
 9. Jag har en tendens att bygga upp senarion om vad som kan hända i vissa situationer. T.ex. om en kompis berättar att hon tänker köpa en sak till sin pojkvän, så bygger jag upp fortsättningen på hur allt kommer vara när han får den, vad han kommer säga, göra, o.s.v. Och detta är inte bara något som jag gör i huvudet utan jag berättar högt.
 10. x
 11. Jag kan kolla min mobil efter sms flera gånger i minuten om jag inte har något vettigare att göra trots att jag vet jag inte fått något sms.
 12. x
 13. Jag kan inte sova ifall lakanet ligger helt cp i sängen, vilket betyder att jag måste fixa till sängen innan jag lägger mig ifall det inte är som jag vill ha det - hur trött jag än är.
 14. x
 15. Jag har svårt för att lyssna på en hel låt. Lyssnar väldigt ofta bara till första refrängen och mina vänner hatar mig för det eftersom dem i många fall skulle uppskatta att höra hela låten.
 16. x
 17. Ser/hör jag något som i min värld verkar helknäppt har jag en tendens att vara TVUNGEN att kommentera det med någon sarkastisk kommentar.
  Senario: jag är en sarkastisk människa eftersom världen är ganska helknäpp!
 18. x
 19. Det händer väldigt ofta att jag "gör av med saker" som visar sig ligga bredvid mig eller i någon av mina fickor/i min väska. Eller i värsta fall håller jag det i handen ..