söndag, december 25, 2011

januari/februari

Januari
Nytt år - nytt hår:
Jag vågade göra det tillsist. Under håret blev rött, och inte nog med det, det blev sjukt jävla awsome också! Nästa steg är att färga hela håret, det blir kanske nu efter nyår. Who knows?

Uppsägning från jobb:
Jag sa upp mig från First Prize. Jag vet inte ifall jag ångrar det eller inte, för jag trivdes där väldigt bra - men jag slutade av en bra anledning. En väldigt bra anledning, som nämns här under.Högskola:
Jag kom in på Lunds universitet och började läsa Kriminologi. På kusen träffade jag på en Sindie som jag blev otroligt bra vän med. Underbar flicka som jag älskar oerhört mycket idag. En vänskap som ledde till sjukt mycket "gå på stan"-dagar och mycket spenderande av pengar och mycket skratt. Genom denna flicka och kriminologikursen fick jag även en annan mycket fin vän av manlig sort: Isak! En väldigt fin människa han med som betyder väldigt mycket!

Friskis och Svettis-jobb:
Jag fick jobb på Friskis och Svettis och jag jobbar kvar där. Jag är läskigt nöjd och jag älskar varje gång jag är där. Finns nog inte mycket bättre jobb ifall jag ska vara helt ärligt.


Februari
The Script:
Jag och lillebror drog över till Köpenhamn för att se finaste Danny och hans älskade The Script! Kvällen var underbar och jag skulle gärna se dem sådär 5-6 gånger till bara för att rysa varje gång dem börjar en låt.

One Piece:
Jag fick hem min One Piece, eller rättare sagt min JumpIn. Det är en fångedräckt och jag levde i den ett bra tag. Jag lever fortfarande i den imellanåt, speciellt under myskvällar och gejmingstunder.

Kanarieöarna:
Jag och finaste familjen åkte till Kanarieöarna i en vecka. Och för tillfället är vi här igen, inte samma ställe men ändå i värmen. Hur underbart är inte det?