söndag, februari 19, 2012

mycket på gång

Shit vad jag är dålig på att uppdatera.
Fast denna månaden har jag anledning till det. Där är så mycket som hänt detta året. I början av året hade vi mega mycket med skolan och jag kämpade med att få ihopa tre uppgifter på två veckor typ. Därefter hände inte så mycket men jag hade typ ingen inspiration alls till att blogga. Och i början av februari började en så sjukt hektisk månad. Jag har praktik i 4 veckor, börjar på min tredje imorgon, samtidigt har jag friskisjobbet och har även fått ett till jobb som barnflicka hos en helt underbar familj med två barn.

Så där har inte funnits så bra tid att sitta ner i lugn och ro i bilen.
Det känns lite som att jag flänger mellan något jobb och sängen i princip.

Jag har vänt helt rätt på mitt dygn också.
Försöker komma upp vid 8 tiden på helgerna och på vardagarna går jag upp 6 för att hinna till praktiken. Så det har hänt en del grejer, ni vet ju vilken nattmänniska jag är! Haha.

Inga kommentarer: